Home   Shetla's Boisterous Breeze viser sin flotte profil
 
NYHEDER
BLOG
SHETLA-TØSERNE
   BREEZY
   CHAYA
   ETZI
   RINA
   SMARTY
 PENSIONISTER:
   RONJA
   REA
 AFDØDE:
   TOSCA
   TILDA
   LUNA
OM SHETLA
ARTIKLER
IN ENGLISH
Webmaster@shetla
Medlem af Dansk Shetland Sheepdog Klub
Medlem af Dansk Kennel Klub
Medlem af FCI gennem DKK
Nanna (det' mig) med Tilda & Ronja
 

Velkommen!

Jeg hedder Nanna Holt Kjær. Sammen med min mor ejer jeg kennelnavnet Shetla, registreret i Dansk Kennel Klub.

Tilsammen ejer min mor og jeg på nuværende tidspunkt syv sheltier, alle tæver, og to af dem er pensionister. Hundene bor inde i huset og er først fremmest kæledyr. Jeg har i mange år dyrket agility og lydighed på konkurrenceniveau, og jeg har haft den store oplevelse at deltage på det danske landshold i agility til VM og NM. Jeg er også uddannet agilitydommer hos DKK. Konkurrenceaktiviteterne står nu stille i disse år, da jeg er meget optaget af mit nye job som gymnasielærer på Maribo Gymnasium.

Nu er det i stedet hvalpekøbere, der repræsenterer Shetla i agilityringene. Det kan man se mere om under andre udvalgte sheltier og ikke mindst på bloggen.

Vores tøser har hver deres egen side, se menuen til venstre for links.min side om racen kan du læse mere om sheltien: udseende, temperament og pleje. Der er også nogle udvalgte citater fra bøger skrevet af kendte engelske opdrættere.

Jeg har skrevet en lille samling af artikler : sheltien som hyrdehund , konditionstræning for hunde og mere.

Du kan også finde præsentation af andre udvalgte sheltier - familie eller venner.

   

Den overdækkede del af vores gårdsplads - vores hyggekrog om sommeren. Her ses min mor, tricolouren på bænken ved siden af hende er Ronja, og den zoble foran bordet er Tilda. Rea ligger under bordet, man kan lige ane hendes poter. Breezy er sikkert ude og jage fugle væk fra græsplænen.
Stille sommerhygge på gårdspladsen